Meidän elämää

Tämä blogi kertoo minun ja koirani Jekun elämästä, ja siitä miten pentu kasvaa ja kehittyy.:) Tervetuloa seuraamaan meidän elämää!

perjantai 15. toukokuuta 2015

Ensimmäinen yö takana!

Meillä meni ensimmäinen yö oikein hyvin,ei yhtään vikistelyä tms sisarusten perään, reipas herra. Heräsin aamuyöllä kun Jekku halusikin tulla viereen nukkumaan, ja niin se kömpi kainaloon tuhisemaan<3 Aamulla meillä olikin hyppy tuokio meneillä kun Jekku halusi koko ajan sängylle ja siitä sitten pompahteli alas. :-D

Tänään käytiin vähän ulkoilemassa, eikä herraa yhtään jännittänyt vaan juoksi ympäriinsä kuin aropupu, siinä sitten yritettiin perässä pysyä ettei vaan haistelisi muiden koirien kakkoja, ettei saa mitään tauteja pieni, pissojakin ulos tehtiin niin hienosti että!

Meidän vanhempi koira Neela on hieman ihmeissään että mikäs vauva toi on ja mitä sen kanssa pitäis tehdä, vähän koittaa näyttää kuka on pomo ja varmastikkaan missään nimessä Jekku ei saa koskea Neelan leluihin, mutta kuitenkin kun Jekun kanssa lähtee ulos niin odottaa se ulko-ovella koska tullaan takaisin, hölmö vanha mummo :-D

Ruoka maistuu ja masu toimii niinkuin pitääkin, mahtavaa.. Kauheasti me vaan nukutaan, välillä otetaan 15min leikkispurtti ja sitten kuuluu vaan kops ja toinen on jo ihan unessa. Kaiken se haluaisi maistella kovasti läpi, mutta eiköhän nuo kaikki pennut halua ;)

meille maistuis kokonainen sänkykin :-D


                                                   Mamman rakkaus<3
ZZzzZZzz


                                                     <3: Jekku ja Miisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti